افزایش 35 درصدی فراوری گوشت مرغ

به گزارش سهندبلاگ، مجتبی تقی زاده، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت : استان البرز علیرغم وجود مزیت نسبی در محصولات پروتئینی شیر خام با ضریب خود اتکایی130 درصد و رتبه هشتم کشور و محصول تخم مرغ با ضریب خود اتکایی270 درصد و رتبه پنجم کشور، 80 تا78درصد نیازگوشت مرغ و65 درصد گوشت قرمزمصرفی استان البرزاز مناطق دیگرکشور تامین می گردد.

افزایش 35 درصدی فراوری گوشت مرغ

به گزارش خبرنگاران البرز مجتبی تقی زاده، معاون بهبود فراوریات دامی جهاد کشاورزی گفت : استان البرز علیرغم وجود مزیت نسبی در محصولات پروتئینی شیر خام با ضریب خود اتکایی130 درصد و رتبه هشتم کشور و محصول تخم مرغ با ضریب خود اتکایی270 درصد و رتبه پنجم کشور، 80 تا78درصد احتیاجگوشت مرغ و65 درصد گوشت قرمزمصرفی استان البرزاز مناطق دیگرکشور تامین می گردد.

تقی زاده با اعلام این خبر اضافه کرد : احتیاج روزانه استان به گوشت مرغ 120 تن می باشد که واحدهای فراوریی استان توانایی فراوری 20 تا 22 احتیاج استان را دارند

وی در مورد برنامه های جهاد کشاورزی جهت بهبود شرایط فراوری گوشت استان گفت: برنامه های کوتاه مدت وبلند مدتی را برای افزایش فراوری به وزارتخانه ارائه کرده ایم، بدین صورت که از وزارتخانه درخواست کرده ایم به واحدهایی که مجوز پرورش مرغ گوشتی را ندارند ،مجوز پرورش مرغ گوشتی داده گردد .

وی با اشاره به برنامه های مدت دارجهاد کشاورزی استان بیان داشت : همچنین با ارائه مجوزهای جدید در برنامه های بلند مدت قطعاً شرایط فراوری گوشت مرغ استان بهتر خواهد شد وبا تمهیدات لازم در هفته های آینده شرایط فراوری وتوزیع بهبود خواهد یافت .

مجتبی تقی زاده در سرانجام با ابراز امیدواری از اجرای این برنامه گفت : با اجرای این طرح ها فراوری گوشت مرغ استان 30 تا 35 درصد افزایش خواهد یافت .

pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 13229

به "افزایش 35 درصدی فراوری گوشت مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش 35 درصدی فراوری گوشت مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید