افزایش سفارش های اسنپ فود در روزهای شروع سال جدید

به گزارش سهندبلاگ، به گزارش اسنپ فود، تعداد سفارش غذا از رستوران های اسنپ فود که پس از شیوع کووید-19 با کاهش روبرو شده بود، اکنون دوباره افزایش یافته است.

افزایش سفارش های اسنپ فود در روزهای شروع سال جدید

پس از شیوع کووید 19 یا ویروس کرونا سفارش های سرویس رستوران اسنپ فود کاهش زیادی داشت. در روزهای اخیر، این فرایند تغییر نموده است. سفارش های مشتریان از سرویس رستوران ها روز به روز در حال افزایش است و تا به امروز افزایشی 25 درصدی در تعداد سفارش های این سرویس را شاهد بوده ایم.

از این آمار می توان این گونه نتیجه گیری کرد که سفارش غذا چه به صورت تلفنی و چه آنلاین افزایش پیدا نموده است.

یکی از دلایل این موضوع می تواند آغاز به کار افراد از 16 فروردین و انتها تعطیلات نوروزی باشد. با وجود اینکه خیلی از اصناف و شغل ها همچنان تعطیل هستند، اما بخشی از کارمندان در شرکت های خصوصی و بعضی ادارات دولتی دوباره آغاز به کار نموده اند.

از سوی دیگر، در حال حاضر، افراد دیدی شفاف تر و دقیق تر نسبت به شرایط کنونی به دست آورده اند و به نظر می رسد این موضوع به کاهش ترس آن ها منجر شده است؛ دیگر عاملی که در افزایش سفارش ها تاثیرگذار بوده است.

اگر شما نیز با انتها تعطیلات نوروز به سرکار خود بازگشته اید و می خواهید به صورت تلفنی یا به صورت آنلاین غذا سفارش دهید، ضروری است بار دیگر نکات بهداشتی زیر را یادآوری نماییم. لطفا پس از دریافت سفارش، نکات بهداشتی زیر را جهت احتیاط بیشتر در نظر بگیرید:

از برندهای معتبر و رستوران های مورد اعتماد خود سفارش دهید.

پس از دریافت سفارش، بسته را ضدعفونی کنید.

ظرف را در غذای شخصی خود سرو کنید.

پیش از مصرف، ترجیحا غذا را دوباره گرم کنید.

رعایت این نکات بهداشتی تنها جهت احتیاط بیشتر است؛ چرا که رستوران ها نیز با رعایت موارد بهداشتی غذا را تهیه می نمایند. علاوه بر این، گرم کردن غذا هرگونه احتمال ناچیز آلودگی را نیز از بین می برد.

pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 7877

به "افزایش سفارش های اسنپ فود در روزهای شروع سال جدید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش سفارش های اسنپ فود در روزهای شروع سال جدید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید